Wijksteunpunt Dignahof

Wijksteunpunt Dignahof  ligt in de wijk Westwijk in Amstelveen.
De activiteiten zijn veelal gericht op 55+ers en (kwetsbare) ouderen.

Op dinsdag en donderdag is er daginloop voor ouderen die behoefte hebben aan het ontmoeten van buurtgenoten of gezamenlijk een activiteit willen doen, maar niet zo snel alleen ergens op af zullen stappen. Of mensen die geen sociale contacten hebben en zich alleen voelen.

Ruimtes
De Dignahof beschikt over diverse ruimtes, te weten:
een gezellige grote ontmoetingsruimte met een bar, biljart, muziekinstallatie, grootbeeld Smart-televisie, spelletjeskast en bibliotheek, verder een buiten terras,
een kleine zaal, deelbaar in 2 kleinere zalen en tot slot 
een salon voor kapsters en pedicures
 

U kunt gebruik maken van de diverse ruimtes door mee te doen aan activiteiten. U kunt als buurtbewoner ook zelf iets organiseren of uw wensen t.a.v. activiteiten bespreken met de sociaal beheerder.

 De zalen in de Dignahof beschikken over Wifi.
 

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 16:00 uur.
Op zaterdag en zondag is de Dignahof alleen tijdens activiteiten geopend of voor verhuur.

Bereikbaarheid

Voor en vlakbij het wijksteunpunt is gratis parkeergelegenheid. Wilt u met de bus komen, klik dan hier om te zien welke bus u het beste kunt nemen.

Sociaal Beheerder

De sociaal beheerder van Wijksteunpunt Dignahof is Carla Coenen.

"De Dignahof is een gezellig wijksteunpunt, met een diversiteit aan activiteiten, mede door de enorme inzet van vele vrijwilligers."

Activiteiten

De Dignahof beschikt ook over een eigen website, toegespitst op het wijksteunpunt: www.vitadignahof.nl. HIer treft u een overzicht van onze activiteiten. 

 

Heeft u interesse om een ruimte te huren voor een activiteit, vergadering of bijvoorbeeld een feestje,  dan kan dat tegen lage sociale tarieven. Wilt u meer informatie neem gerust contact op met de sociaal beheerder!