Wijksteunpunt Bilderdijkhof

Wijksteunpunt Bilderdijkhof

De Bilderdijkhof is een wijksteunpunt van Vita gelegen aan een zijstraat van de Potgieterstraat in de wijk Zijdelwaard. Er worden vele activiteiten georganiseerd in het centrum zowel door professionals als door vrijwilligers.

Openingstijden

Het centrum is alle werkdagen open van 9.00-17.00 uur.

Bereikbaarheid

U kunt in de omgeving gratis parkeren. Wilt u met de bus komen, klik dan hier om te zien welke bus u het beste kunt nemen.

Wat is er in het wijksteunpunt te vinden?

In het achterste gedeelte van het gebouw is er dagbesteding voor mensen met dementie. Daarnaast is er een wijkcoach actief die u kan helpen met het opzetten van activiteiten bij u in de buurt. De ouderenadviseurs kunnen advies en informatie op maat geven betreffende welzijn, zorg en wonen. Ook het wijkzorg team van Amstelring verleent vanaf de Bilderdijkhof assistentie aan diverse oudere bewoners in de wijk.

Verhuur

U kunt een ruimte huren voor het geven van een cursus of het vieren van een verjaardag. Neem voor meer informatie contact op met onze sociaal beheerder Jeannette Wieringa.

 

"U bent van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken wanneer u kennis wil maken met deze gezellige locatie. "