Amstelveen

Line Dance

Dag: Woensdag
Cursuscode: 207.050.404
Startdatum: 06-09-2017
Einddatum: 30-05-2018
Aantal lessen 39
Herhaling Elke week
Prijs: € 121,00
Tijd: 19:15 - 20:45u
Locatie: Middenhof
Line Dance werd rond 1983 in Nederland geintroduceerd en, de naam zegt het al, is dansen in lijn of op rij. Alle dansers maken gelijktijdig dezelfde bewegingen. Je danst alleen, maar toch met z'n allen, en er is geen leeftijd aan verbonden. Iedereen kan het doen Bij Line Dance heb je geen partner nodig zoals bij het stijldansen. Het is ook goed voor je lichaam, je gebruikt veel spieren en het houdt je jong en fris. Kom een keer vrijblijvend meedoen!
Interesse > Inschrijven >

Hier vindt de activiteit plaats

Bekijk ook

03
AUG

Koersbal

Amstelveen

Koersbal is van oorsprong een Australische sport en lijkt enigszins op "jeu de boule". Bewegen is gezond en daarom wordt steeds vaker koersbal gespeeld. Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. De bedoeling van het spel is , net als bij "jeu de boules " om de ballen zo dicht mogelijk te rollen bij de jack , het witte doelballetje. De ballen rollen echter niet in een rechte baan , maar in een boog. Dit komt omdat het zwaartepunt van de koersballen niet in het midden zit. Daardoor is koersbal leuk , maar zeker in het begin ook moeilijk. Iedereen kan het leren en zal gauw ervaren dat koersbal vooral een gezellig maar ook een verrassend spel is. Er is geen kracht voor nodig , zodat iedereen gelijke kansen heeft.

08
OKT

Aan Tafel 2018

Amstelveen

Op maandag, woensdag en vrijdag is er een warme maaltijd. Uw keuze betreffende wat u graag wilt eten kunt u doorgeven op deze dagen 15.00-16.00 uur. Om 17.00 gaan we met u aan tafel. De maaltijden betaan uit Soep, hoofdmaaltijd en toetje.

10
DEC