Langer Zelfstandig Wonen

 

Persoonsalarmering

 

Er zijn soms situaties waarin u extra hulp nodig heeft om zelfstandig in uw woning te blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat u ouder wordt, u gezondheidsklachten heeft of door beperking u een gevoel van veiligheid wenst. Bij Participe Amstelland kunt u terecht voor persoonsalarmering.


Met het alarmeringssysteem kunt u in geval van nood contact leggen met een centrale. Vanuit deze centrale zal er snel hulp gestuurd worden. Het alarmtoestel van Participe is een van de producten die u meer veiligheid in en om het huis biedt. Mocht u komen te vallen of er doen zich andere problemen voor dan weet u dat u door middel van het draagbare alarmzender hulp in kunt schakelen. 24-uur per dag en 7 dagen per week kan alarm gemaakt worden naar een hulp-oproepcentrale, én dat geeft een goed gevoel!

"24-uur per dag en 7 dagen per week kan alarm gemaakt worden naar een hulp-oproepcentrale, én dat geeft een goed gevoel! "

Bij de centrale is bekend wie in geval van een alarm moeten worden gewaarschuwd (bijvoorbeeld uw kinderen, buren of de professionele achterwacht). Ook is men op de hoogte van uw medische gegevens en weet men wie uw huisarts is. Het alarmtoestel wordt gebruikt in combinatie met een telefoontoestel en is standaard voorzien van een draagbare (lichte) alarmzender.