Amstelveen

Conditietraining Heren

Dag: Donderdag
Cursuscode: 203.050.401
Startdatum: 07-09-2017
Einddatum: 14-06-2018
Aantal lessen 41
Herhaling Elke week
Prijs: € 101,00
Tijd: 09:00 - 10:00u
Locatie: de Bolder
Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. En een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken. Wilt u ook (weer) wat aan uw conditie doen? Doe dan mee met onze trainingen. Er wordt niet alleen gewerkt aan conditie (uithoudingsvermogen), maar ook lenig makende en spierversterkende oefeningen komen aan bod.
Interesse > Inschrijven >

Hier vindt de activiteit plaats

Bekijk ook

29
MRT

Meer bewegen voor ouderen

Amstelveen

LET OP: DEZE GROEP IS VOL !!!!!!! Bewegen is belangrijk zeker als u ouder wordt, het houdt u langer fit en zelfredzaam. In de cursus Meer Bewegen voor Ouderen doen we gymnastiekoefeningen waardoor botten en spieren sterker worden, de coördinatie verbetert en het heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Maar het is vooral ook leuk en gezellig, zeker als u het in groepsverband doet.

01
MEI

Schilderen & Tekenen

Amstelveen

Deze cursus bestemd voor iedereen die graag wil (leren) tekenen en schilderen. Tekentalent is niet vereist, wel interesse. Tekenen en schilderen zijn namelijk te leren. In deze cursus leert u werken met verschillende materialen en technieken. U zult versteld staan van uw eigen prestaties!